WPC-ламінат

Ламінована підлога Verband є абсолютно новим видом покриття для більш широкої області застосування, виконаної на основі технології композитних матеріалів WPC ( Wood Plastic Composit ).

Основою таких підлог є екструдована плита, виготовлена за надсучаснішою методикою змішування деревинної муки з матеріалом ПВХ  за високої температури і тиску. Така плита, за рахунок обгортування деревинного пилу молекулами ПВХ , які замінюють клейову складову при виробництві звичайних HDF плит, має цілий ряд переваг, а саме:

  • зберігає всі достоїнства деревени, такі як теплопровідність та коефіцієнт стиску, тобто від зміни температурного режиму експлуатації, матеріали WPC не піддаються стисканню або розширенню;
  • абсолютна вологостійкість, якої немає натуральна деревина;
  • за рахунок відсутності традиційної клейової складової , яка має в своєму складі формальдегіди, плита WPC  є абсолютно екологічною, так як клей у ній замінений матеріалом ПВХ, який не має у своєму складі шкідливих речовин.

Додаткові шари складової такого ламінату забезпечують міцність плити, зносостійкість в процесі експлуатації та унікальність декору. Виконані на вініловій основі, яка не має шкідливих речовин, тобто верхній шар є надміцним і також абсолютно екологічним.

На ринку України на сьогоднішній день є безліч декорів, виконаних за оригінальними технологіями виробництва WPC ( ВПС ) ламінату. Зкрема, ламінат  Verband Kaufmanisch виконаний на основі плити 8 мм, має 4х сторонню фаску та відповідає в еквіваленті 54-му класу міцності звичайних ламінованих підлог. Нижнім шаром є пробкова підкладка, яка комплектується на виробництві. Такі підлоги можуть застосовуватись, крім звичайних приміщень, також в офісах, магазинах, терасах, басейнах та інших приміщеннях з високим навантаженням та присутністю вологи.

 


Вернуться

Другие новости