Grun Holz - лідер продажів в Україні 2020 року

Щорічно на ринку покриттів для підлоги з'являються нові матеріали. Проте, безперечним лідером, який багато хто купує, залишається ламінат високої якості Grun Holz. Ламінат Grun Holz - якісне, надійне покриття, яке гармонійно доповнить інтер'єр будь-якого приміщення. Його фізико-технічніхарактеристики дуже високі, що досягається шляхом чіткого дотримання технології виробництва.

Актуальна особливість виробництва Grun Holz, для тих, хто хоче придбати ламінат високої якості в Україні, - екологічність. Саме на даному факторі виробник сконцентрував основну увагу, як під час виробництва матеріалу, так і на виході готової продукції. Завдяки такому підходу, покриття Grun Holz можна використовувати в дитячих та медичних установах.

Особливості ламінату Grun Holz:

  • Екологічність. Компанія-виробник створює якісні та екологічно безпечні продукти, залучаючи на свою сторону прихильників здорового способу життя.
  • Міцність. Мабуть, цей показник є одним з ключових для людей, які хочуть купити ламінат, що служитиме тривалий період . Виробник ламінату Gruun Holz працює на ринку, більше 20 років, тому вони виробляють виключно надійний і міцний продукт.

  •  

    Зносостійкість. Використання спеціальних матеріалів і плівок для створення верхнього та нижнього шарів ламінату значно покращили цей показник, зробивши ламінатне покриття Grun Holz досить стійким до механічних пошкоджень.

  • Можливість комплексного використання ламінату Grun Holz і систем теплої підлоги. Покриття стійке до дії вологи, добре проводить тепло і не схильне до деформації від зміни температур.

Ламінат Grun Holz - сучасне рішення для сучасних людей, які цінують не тільки комфорт і якісні характеристики, але і оригінальність дизайнерських рішень, надійність та екологічність.


Вернуться

Другие новости